Ajaloo ilu - Corelli Consort & solistid



Agentuuri CORELLI MUSIC
esimene CD-plaat!

Ajaloo ilu - Corelli Consort & solistid



salvestatud: Eesti Raadio 2005
väljaandja: Corelli Music 2005
CM 001
toodetud: Sony DADC, Austria

 

Palju on meie professionaalsetes muusikaringkondades räägitud Eesti interpreetide viletsatest või lausa olematutest võimalustest salvestada ja välja anda oma loominguga heliplaate. Corelli Music on võtnud lisaks kontsertide korraldamisele üheks peasuunaks just selle alaga tegelemise. Esimese plaadi *Beauty of History - Corelli Consort & Soloists* ilmumine sai võimalikuks tänu Kultuurkapitalile, koostööle Eesti Raadio Klassikaraadioga ja muusikute armastusele oma tegevusala vastu.


Plaat on mitmete Eesti interpreetide-solistide tutvustus, mõeldud peamiselt välisriikide kontserdiagentuuridele ja festivalikorraldajatele. Eestis
on seda võimalik osta Corelli Music agentuuri kontsertidel , Kadrioru lossis (EKM Väliskunsti muuseum) ja saates kirja ostusooviga otse Corelli Music e-aadressile.


Corelli Consort
Risto Joost - kontratenor
Imbi Tarum - klavessiin
Mail Sildos - barokkviiul
Peeter Sarapuu - barokkfagott
Villu Vihermäe - barokktšello

Veebruaris 2005 Eesti Raadio stuudios salvestatud teosed kõlasid esmakordselt aastavahetusel 2004-05 kontserdisarja *Ajaloo ilu - Jõulumuusika* kontsertidel Tallinnas Kadrioru lossis, Tartus Salemi kirikus ja Pärnus Ammende villas. Eesti esiettekande sai neil kontsertidel Telemanni kantaat *Erwachet zum Kriegen*. Kontserdi Kadrioru lossis salvestas ka Klassikaraadio.




Corelli Music Raua 37, 10124 Tallinn, Estonia tel/fax +372 648 5535 info at corelli dot ee                   

© Corelli Music 2004 

 

Webgate